KONYA / AKŞEHİR - Engili Hasan Doğan İlkokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çoşkuyla kutlandı. Programda gösteriler, şiir okumaları ve yarışmalar yer aldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Katılım sağlayan misafirlerimize, velilerimize de ayrıca teşekkür ederiz.

Nis

Ormanların insan ve tabiat için önemi üzerinde durularak evrensel duyarlılığın artırılması amaçlanan Orman Haftası'nda, okulumuz öğrencileri tarafından fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

Orman İşletme Şefliğinden gelen görevlilerle getirilen fidanlar okul bahçemize öğrencilermizle birlikte dikildi.  Ayrıca öğrencilerimize de fidan dağıtımı yapıldı. Emeği geçen ve katkıda bulunanlara teşekkür ederiz.

May

Teknoloji Tasarım, Görsel Sanatlar ve Anasınıfı sergimiz ilgi gördü.

May

Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin kuruluşunun ve ulu önder Atatürk´ün geleceğimiz olan çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın 98.yılı bu yılda tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Mrt

Akşehir Kaymakamlığı, Akşehir Belediyesi ve Akşehir İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen"Akşehir 1 Milyon Kitaba Koşuyor" kitap okuma projesi kapsamında yazarların okullarla ve öğrencilerle buluşmaları devam ediyor.

Mrt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü kutlandı. Sivil Savunma Günü etkinlikleri kapsamında İkaz-Alarm Tatbikatı yapıldı.